Žáci v Třemošnici 7.4.2013

 

Žáci mladší                        
Datum:                         7.4. 2013
Hřiště:   Třemošnice                      
Choceň - Třemošnice 3 : 3 ( 2 : 0 )      
                             
Sestava: Chytil L.
  Dostál M.   Matějka   Zachař   Flidrová   Ondejčík
  Kulhánek   Fikejz M.   Kopecký   Chytil A.   Kužma   Voda
  Šimek   Chadima   Beneš
                             
Branky: 3' Kužma 1:0, 8' Chadima 2:0, 57' Šimek 3:2
   
ŽK: 0
ČK: 0
                             
Průběh utkání:                        
  Utkání jsme začali velice svižně a už v 8' min zaslouženě vedli 2:0 po pěkných kombinacích a naši kluci první poločas jasně ovládli. Škoda, že se nám nepodařilo proměnit více gólových příležitostí, které jsme měli, protože soupeř do druhého poločasu obměnil sestavu a nasadil do hry své urostlé hráče, kteří nás svou důraznou hrou přinutili k několika chybám a zasloužili se o vyrovnání na 2:2. V 57' min se nám ovšem podařilo skórovat a ještě v téže minutě jsme neproměnili pokutový kop. Z následného rohu a po naší chybě soupeř z protiútoku vyrovnal na koknečných 3:3.

 

 

Tabulka ml.žáci

 

 

Třemošnice - Choceň 0 : 2

9. 4. 2013

Ve druhém utkání jara jsme zavítali na hřiště Třemošnice a okusili poprvé na jaře, jak "chutná" přírodní tráva, na které jsme nebyli  od konce ledna, kdy hrajeme a trénujeme na UMT.

  Naši hráči se ale s tímto  handicapem  vyrovnali velice dobře. Byli jsme lepším týmem, který i přes hrbolatý terén hrál pohlednější fotbal a měl tak i více šancí. Domácí se jen těžko prosazovali přes naši obranu a tak za první půlku, nám "pouze" orazítkovali tyč. Naši hráči měli v prvním poločase šancí mnohem více a dokonce nám byl neuznaný jeden gól, pro údajný ofsajd.

O přestávce jsme kladli hráčům na srdce, aby hráli trpělivě, že gól přijde, pokud nepoleví v bojovnosti a hlavně ve využívání našich bleskových hrotů Šafka a Ďurače. Také nakonec tito dva hráči rozhodli utkání, když každý dal po jednom góle. Samozřejmě, by to takto dobře nedopadlo, nebýt naší výborné obrany, která ještě nedostala na jaře gól a i velmi dobře hrající zálohy, které nechyběla  jen obětavá bojovnost a přihrávky na útočníky, ale i fotbalovost  se kterou řešily problémové situace.

Velmi oceňujeme hlavně herní projev mužstva a týmovou bojovnost. Jak jsme řekli hráčům po utkání....V tomto řetěze nebyl slabý článek.......

SESTAVA : KOMURKA, DOČKAL, NEDVÍDEK, MAREŠ, CHALOUPKA, KAJSRLÍK, HANUS, KUBOVÝ, SKLENÁŘ, ĎURAČ, ŠAFEK

STŘÍDALI : REJMAN, KOPŘIVA, KAPLAN

BRANKY :   ĎURAČ, ŠAFEK

 

Tabulka st.žáci