Žáci v Přelouči 5.5.2013

 

 
Žáci mladší                        
Datum:                         5.5. 2013
Hřiště:   Přelouč                      
Choceň - Přelouč 2 : 2 ( 0 : 1 )      
                             
Sestava: Součková   Chytil L.
  Dostál M.   Matějka   Kužma   Ondejčík
  Kopecký   Beneš   Fikejz   Chytil A.   Voda
  Chadima   Šimek
                             
Branky: 36' Kulhánek, 59' Šimek
   
ŽK: 0
ČK: 0
                             
Průběh utkání:                        
  V úvodu utkání si obě mužstva zvykala na rychlou promočenou trávu, která zejména našim klukům dělala problémy při kombinaci a po úvodním oťukávání jsme ve 13' min inkasovali. Po obdržené brance ale naši zvedli hlavu a do konce poločasu soupeře chvílemi přehrávali. V úvodu druhé půle po rychlé kombinaci vyrovnal Lukáš Kulhánek, ale soupeř nás zatlačil a zvýšil na 2:1. Poté nás výborná Lenka v bráně podržela skvělými zákroky a v poslední minutě vyrovnal Samča Šimek.
 
Žáci starší:       Přelouč - Choceň 1 : 2

Utkání v Přelouči nás provázel celým zápasem déšť a tedy těžký rozmoklý terén. To nepřispělo ke kvalitě fotbalu a branky se rodily jen těžko....

  Z naší strany se nejednalo o moc kvalitní zápas, jelikož Přelouč nebyl příliš silným soupeřem což naznačil již za pár vteřin Šafek, který postupoval z cela sám na brankaře, který byl ale asi nejlepším hráčem Přelouče a Šáfu v této šanci vychytal. Další šance na sebe nenechali dlouho čekat ale gól jako obvykle nepřicházel. To potvrdil v 10min. Novotný, který neproměnil penaltu za faul na Sklenáře. Přesto jsme se do poločasu branky dočkali, když se z naší levé strany dostal míč před vápno domácích a tam pěknou ranou pod břevno nedal šanci brankaři domácích Hanus. Tímto hubeným výsledkem skončil první poločas.

Druhou půli jsme domácí opět zmáčkli a hrozili hlavně z levé strany, kde nejvíc " zlobil "  Šafek. To byl také hráč, který zaznamenal náš druhý zásah, když si po jeho ráně z úhlu domácí sami srazili míč do branky.

 Domácí však nic nevzdávali. Překupili řady a do hry přinesli větší důraz, hlavně v útoku. Tato taktika se jim vyplatila. Netrvalo dlouho a po ojedinělé akci se podařilo Přelouči snížit. Z jasného zápasu drama. Naši hráči se začali strachovat a pouštěli soupeře do šancí. Naštěstí je hráči Přelouče nevyužili. My už jsme jen hrozili z brejků a z trestných kopů, které jsme Hanusem a Dočkalem kopali dobře, ale vždy se vyznamenal gólman domácích. Nakonec jsme výsledek 1 : 2 uhájily a zaslouženě si 3 body odvezli.

SETAVA :  KOMURKA, NOVOTNY, MAREŠ, REJMAN, DOČKAL, HANUS, HOUDEK, KUBOVÝ, NEDVÍDEK, ŠAFEK, SKLENÁŘ

STŘÍDALI : MATĚJKA, KAPLAN

BRANKY :  HANUS, ŠAFEK