Žáci v Holicích 29.9.2013

Žáci mladší                        
Datum:                         29.9. 2013
Hřiště:   Holice                      
Choceň - Holice 0 : 1 ( 0 : 0 )      
                             
Sestava: Chytil L.
  Svoboda   Ondejčík   Kopecký   Brokeš
  Hojný   Škraňka   Chytil A.
  Šeda   Valenta
                             
Branky: 0
 
ŽK: 0
ČK: 0
                             
Průběh utkání:                        
  V oslabené sestavě jsme odehráli velice kvalitní utkání. Všichni odehráli to, na co mají a za předvedený výkon zaslouží poděkování. Škoda, že se nám v poslední minutě nepodařilo vyrovnat.

 

 

Žáci starší: Holice - Choceň 2 : 0

Podobný zápas jako s Vysokým Mýtem. Většinu prvního poločasu jsme byli lepším týmem. Byli jsme fotbalovější a nebezpečnější. Bohužel jsme opět nevyužili nabízené vyložené šance. Za tuto nedokonalost nás domácí potrestali z trestného kopu, který nám vletěl za obranu, kde byl osamocený hráč domácích a z prvního doteku nedal Lence Součkové v bráně šanci. 1 : 0

V druhé půli jsme již nebyli tak nebezpeční, spíše jsme více bránili a vyráželi k protiútokúm. Příliš často jsme ztráceli míče, hlavně ve středu zálohy. Druhý gól byl právě tento případ, tentokrát zakončený přesnou střelou k tyči. 2 : 0 V této části stojí za zmínku jen pěkná akce Matějky, který z levé strany lehce obešel obránce a jeho střela jen těsně minula vzdálenější tyč domácích a ještě dobrá střela Sklenáře, kterou jen s obtížemi brankář Holic vyrazil na roh. Jinak nás bohužel druhá branka  domácích více méně zlomila a opět jen díky skvělým zákrokům Lenky Součkové jsme neprohráli větším rozdílem.

SESTAVA : SOUČKOVÁ, MAREŠ, NOVOTNÝ, ZACHAŘ, VACEK, BENEŠ, SKLENÁŘ, MATĚJKA, NOVÁK, VODA, KUŽMA

STŘÍDÁNÍ : SUCHÁNEK, ONDEJČÍK, ŠKRAŇKA