Žáci v Holicích - 27.10.2012

 

Mladší žáci                        
Datum:                         27.10. 2012
Hřiště:   Holice                      
Choceň - Holice 0 : 2 ( 0 : 0 )      
                             
Sestava: Součková
  Dostál M.   Zachař   Ondejčík
  Kulhánek   Fikejz   Chytil A.
  Šimek
                             
Branky: 0
   
ŽK: 0
ČK: 0
                             
Průběh utkání:                        
  Za velmi chladného a deštivého počasí jsme nastoupili do utkání pouze s osmi hráči, ale na výkonu týmu to nebylo vůbec znát a proti kvalitnímu soupeři jsme sehráli vyrovnané utkání. V prvním poločase nás mrzela nastřelená tyč, ale i soupeř jednou zazvonil o konstrukci brány a měl i další příležitosti ke skórování. Stav 0:0 vydržel do 45' min kdy jsme inkasovali. Poté se nám nepodařilo proměnit penaltu a vzápětí hráči Holic zvýšili  na konečných 2:0. Pochvala patří celému týmu za předvedenou hru a nasazení.

 

 

Žáci starší

 

Holice - Choceň 5 : 0

Deka která na nás padla v závěru podzimu, je čím dál těžší. Navíc se nám rozšířila marodka a střídající hráči při vší vůli nedokážou nahradit hráče základní sestavy, kteří nám chybí. V Holicích se odehrál stejný scénář, jako v minulých zápasech, kdy do 5minut inkasujeme a pak jen těžko zkoušíme co se dá.

Lehce góly dostáváme a těžce je dáváme. Naši ofenzivní hráči už pomalu nevědí  jak se takový gól dává. Holice měli převahu a jen skvělé zákroky Plcha v brance nám dávali naději, do druhé půli, protože první pol. skončil "pouze" 2 : 0.  V druhém poločase, jsme bohužel inkasovali ještě 3x, aniž by jsme se my dostali do nějaké vyložené šance. Fizycky lepší a hlavně aktivnější soupeř zaslouženě zvítězil a my jen doufáme, že ještě poznáme chuť vítězství za týden doma v posledním zápase s Pardubičkami.

 

SETAVA : PLCH, HANUS, MAREŠ, NOVOTNÝ, KUBOVÝ, REJMAN, KOPŘIVA, DOČKAL, ŠAFEK, ĎURAČ, CHALOUPKA

STŘÍDALI : ZACHAŘ, KOMURKA