Žáci v Dolním Újezdě 21.4.2013

 

Žáci mladší                        
Datum:                         21.4. 2013
Hřiště:   Dolní Újezd                      
Choceň - Dolní Újezd 6 : 2 ( 3 : 1 )      
                             
Sestava: Součková (42' Chytil L.)
  Voda   Dostál M.   Matějka   Ondejčík
  Kulhánek   Fikejz   Beneš   Chytil A.   Kopecký
  Chadima   Šimek
                             
Branky: 3', 13', 14', 51', 53' Šimek, 48' Voda
   
ŽK: 0
ČK: 0
                             
Průběh utkání:                        
  Utkání se odehrálo na vedlejším travnatém hřišti, které nám svou nerovností dělalo značné problémy při kombinaci, takže naši kluci zkoušeli pozornost brankáře domácích střelbou z dálky, při které se dařilo zejména Samčovi Šimkovi, který zavěsil celkem 5x. Ve druhém poločase jsme domácí doslova přišpendlili na jejich polovinu a je škoda, že se mezi střelci nezapsali také další hráči našeho týmu. Podařilo se to Matějovi Vodovi, ale za nasazení a bojovnost patří poděkování celému týmu.

 

Žáci Starší

 

Dolní Újezd - Choceň 4 : 1

S velkou marodkou, třemi ml. žáky na lavičce a dokonce s jednou ml. žákyní v brance, jsme odjeli na mistrák do silného Dolního Újezda.

  Pravděpodobně se toto všechno projevilo na hře našeho mužstva, protože se nám tento den prakticky nic nedařilo. První gól jsme dostali už asi za minutu, naštěstí však zanedlouho po trestném kopu Nedvídka vyrovnal Hanus. 1 : 1  Byla to však planá naděje na úspěch v Dolním Újezdě, který nás svými urostlými chasníky přehrával prakticky ve všech směrech a tak první půle skončila pro nás ještě lichotivě 3  : 1 

  Co nám bylo platné hecování o poločase, když opět asi po 3 min. dostáváme snadno gól na 4 : 1  Naše hra byla dále velmi neurovnaná, plná nepřesností a zmatků. Šance byli na obou stranách. Újezd trefil 2x břevno naší branky a my jsme zklamali v koncovce, když ve vyložených šancích netrefily branku 2x Kajsrlík, dále Šafek a Sklenář.

Prostě tento zápas se nám nepovedl a tak nezbývá než na něj raději co nejdříve zapomenout.

  Chtěli by jsme poděkovat hráčům, alespoň za druhý poločas, kdy takto oslabeni už nedovolili soupeři skórovat, ani po prostřídání ml. žáky, kteří si zahráli všichni tři.

Zvláštní poděkování pak brankařce Lence Součkové, která se držela statečně a chytala velmi dobře.

SESTAVA : SOUČKOVÁ, NEDVÍDEK, MAREŠ, NOVOTNÝ, HANUS, KUBOVÝ, SKLENÁŘ, CHALOUPKA, KAJSRLÍK, ŠAFEK, KAPLAN

STŘÍDALI:  VODA, MATĚJKA, ONDEJČÍK

BRANKA : HANUS