Žáci doma s Hlinskem 25.5.2013

Žáci mladší

                       

Datum:

                       

25.5.

2013

Hřiště:

 

Na Parapleti

                     

Choceň

-

Hlinsko

10

:

3

(

3

:

1

)

     
                             

Sestava:

Součková   Chytil L.

 

Voda   Flidrová   Matějka   Dostál M.   Ondejčík

 

Kužma   Kulhánek   Fikejz   Beneš   Kopecký

 

Šimek

                             

Branky:

21', 26', 42' Šimek, 39', 58' Fikejz M., 4' Kužma, 32' Kopecký, 43' Matějka,                 45' Kulhánek, 60' Beneš

 

ŽK:

0

ČK:

0

                             

Průběh utkání:

                       
 

Od prvních minut se hrálo kvalitní utkání plné krásných kombinací, po kterých jsme v úvodu dvakrát nastřelili tyč a už ve 4¨minutě vedli 1:0. Do konce prvního poločasu se akce střídaly na bou stranách, ale ve druhé půli už bylo znát, že soupeř nasoupil do utkání poute se sedmi hráči do hry a až na několik protiútoků, které svými zákroky zneškodnil Lukáš Chytil v bráně naši kluci opanovali hru, s chutí si zastříleli a hatrickem se opět blýskl Samča Šimek. Divákům se určitě muselo utkání líbit a za předvedenou hru odměnili náš tým potleskem.

 

Žáci starší                                            

Choceň - Hlinsko 2 : 2

Za tento zápas naše hráče pochválit nemůžeme. Hlinsko bylo jeden z týmů, které prostě doma musíme porážet. Hlinsko hraje stylem, který nám nevyhovuje a máme s tímto týmem vždy velké problémy. Přesto jsme měli vést už za pár minut o pár gólů, ale to by jsme museli proměňovat 100% šance. To co neproměňují  naši útočníci začíná být trestuhodné. Po takovém selhání, jde samozřejmě psychika jedněch hráčů nahoru a druhých dolů. Ještě horší pro nás bylo, když nám první rána Hlineckých skončila v síti. Stačil tvrdě zahraný trestný kop, který se od hrudi našeho brankáře stočil ke vzdálenější tyči. 0 : 1 To byla ledová sprcha, která ještě zchladla po úniku hráče z Hlinska po naší levé straně, který na dvakrát  překonal našeho gólmana Komurku. 0 : 2 Tímto skóre skončil první poločas.

  Důrazná domluva v přestávce hráče trochu probudila k životu, tak že jsme stačily alespoň vyrovnat. Nejprve  po rohu se šťastně odrazil míč od nohou Rejmana 1 : 2  A zanedlouho ten samý hráč po centru z naší pravé strany skluzem špičkou kopačky usměrnil míč za záda jinak výborně chytajícího brankaře hostí. Tento gól se Viktorovi opravdu povedl a přesto že to není hráč od kterého by jsme góly čekali, tak ukázal, jak by se měl chovat hráč ve vápně.

  Přesto, že jsme chtěli doma Hlinsko porazit, tak musíme být za remízu s tímto houževnatým soupeřem rádi.

 SESTAVA :   KOMURKA, MAREŠ, NEDVÍDEK, NOVOTNÝ, HANUS, REJMAN, KUBOVÝ, SKLENÁŘ, MATĚJKA, DOČKAL, ŠAFEK.

STŘÍDALI :     PLCH, HOUDEK, KOPŘIVA, BENEŠ

BRANKY :      REJMAN