Výsledky z víkendu 4.-5.9.2021

Muži A - Moravany   6:0 (0:0)

- Branky : 49.Benda, 51.Gronych, 64.Benda, 69.Laky (p), 73. Kužma, 85. Fikejz.
- Žluté karty : 33. Novák, 53.Lukas J., 72. Sokol.
- Sestava FK Choceň : Trkal - Matějka (73. Vychytil), Zahálka, Fikejz, Fišer - Štanglica (78. Netolický), Laky, Kužma, Benda - Novotný, Gronych (58. Šabata).
- Sestava Moravany : Branda B., Lukas J., Marek, Semerád,Novák, Richter, Hurta, Knotek, Branda J., Sokol (Lukas M.), Beran.
- Trenér Petr Zahálka : Domácí zápas proti Moravanům jsme museli zvládnout vyhrát a napravit výsledkový nezdar z minulého kola. První poločas jsme soupeře tlačili, vytvářeli si šance, jen se nám nedařilo šance proměnit. V druhé půlce se již podařilo po pěkné akci skóre otevřít a to spustilo smršť branek v soupeřově síti.

 

Muži B - Helvíkovice   7:0 (2:0)

Branky: 4x Gerčák J.,3x Hroděj

ŽK: Novák Milan,Vancl,Kaplan

Ke druhému venkovnímu utkání jsme zavítali do Helvíkovic. Na malém hřišti jsme si v prvním poločase vytvořili spoustu šancí ale proměnili jsme jen dvě. Druhý poločas jsme začali hned brankou a v poklidu si dokráčeli pro 3 body

Příští utkání hrajeme na domácím hřišti 11.9.2021 od 16:00 hostíme Žamberk B

 

Dorost - Prosetín/Holetín   0:1 (0:0)

- ŽK/ČK: Glencner

 

Ženy - Kutná Hora   4:1 (0:1)

- branky: Šlégrová, Zahálková, Schneidrová, Součková

- ŽK: Žroutová

V prvním poločase měly více ze hry hráčky z Kutné Hory, jelikož nás lehce zmrazil rychle inkasovaný gól. Ve druhém poločase jsme zlepšily hru a soupeřky mírně polevily, díky čemuž se nám podařilo zápas otočit v náš prospěch 4:1.

 

Žáci starší - Nemošice   0:16 (0:9)

 

Žáci mladší - Nemošice   1:5(0:1)

- branka: 68' Prudič

- sestava : Stejskal, Putnar, Zach, Prášek, Tupec, Pixa L, Pixa T, Marek, Nedvěd, Valíček, Zavřel, Malý, Janeba, Kašpar, Víšek, Brandejs, Jiráský, Prudič

- fotografie z utkání

 

Přípravky na turnaji v Poličce:

U10 - Starší přípravka B
Po nevydařeném domácím turnaji jsme zajížděli do Poličky. Naši chlapci předváděli bojovný výkon, který podpořili fotbalovou chytrosti a pohlednými akcemi.
Choceň-Žamberk 11:3
Choceň - Polička 10:5
Choceň - Vys. Mýto 17:1

V týdnu nás čeká Pohár Mládeže v České Třebové a v sobotu utkání v Hlinsku


U9 - Mladší přípravka A
První turnaji sezóny jsme odehráli proti kvalitním soupeřům. Předvedená hra byla až na první utkání na dobré úrovni. K vidění byla spousta pěkných akcí.
CH - Žamberk 1:12
CH - Polička 7:4
CH - Vysoké Mýto 3:6

Ve středu nás čeká pohár mládeže a v sobotu turnaj v Hlinsku

 

U8 - Mladší přípravka B
Naši nejmladší statečně bojovali v první turnaji letošní sezóny. Všechny utkání byli velmi vyrovnané a padlo hodně branek. Zapojili jsme i dva nové kluky z červnového náboru.

CH - Žamberk 4:7
CH - Polička 3:5
CH - Vysoké Mýto 2:5