Výsledky z víkendu 25. - 26.9.2021

Muži A - Litomyšl   3:1 (1:0)

Branky : 54. Štoudek - 31. Gronych, 59. Benda, 71. Štanglica.

Žluté karty : 54. Kundera

Sestava Litomyšl : Jílek, Hašek J., Jireček, Hašek M. (78.Gyomber), Škeřík, Folta (58.Urban), Sršeň (86.Koukola), Tomšů, Severa, Kundera (82.Bačík), Štoudek.

Sestava FK Choceň : Bačkovský - Matějka, Zahálka, Fikejz (78.Vychytil), Fišer, Štanglica (89.Vancl), Laky, Kužma, Benda, Novotný, Gronych (84.Glencner).

Trenér Petr Zahálka : Utkání jsme zvládli se silným soupeřem herně i výsledkově. Na klucích byla vidět chuť a odhodlání konečně venku vyhrát. Musím celé mužstvo pochválit za zodpovědný výkon. Myslím, že si tři body odvážíme zaslouženě.

 

Muži B  - Lichkov   10:0 (5:0)

Branky: 3x Gerčák, 2x Gronych, Baborák pen., Kaplan, Krejza, Hroděj, Trkal pen.
 
Dnes jsme přivítali na domácím hřišti Lichkov. Utkání začalo proměněnou penaltou už ve třetí minutě, v sedmé minutě kopali penaltu i hosté, ale neproměnili a tak se pokračovalo za stavu 1:0. Do konce poločasu jsme si vytvořili další šance a čtyři z nich jsme proměnili. V druhém poločase jsme přidali dalších 5 branek a vyhráli jsme 10:0. Děkujeme fanouškům za jejich podporu. 
 
Další utkání odehraje již toto úterý 28.9.2021 kdy od 15:30 přivítáme Těchonín.
 

Ženy - Bohemians   0:4 (0:2)

V 5. kole jsme zavítaly na hřiště vedoucího týmu tabulky. Vzhledem k předchozím výsledkům DFK Bohemians jsme věděly, že nás bude čekat velmi těžký zápas. V prvním poločase jsme soupeře zaskočily důslednou a bojovnou hrou. Bohužel po dvou našich chybách jsme ke konci poločasu obdržely dvě branky. Ve druhém poločase jsme chtěly výsledek zvrátit, což nás stálo moc sil a ke konci zápasu jsme inkasovaly ještě dvě branky po velmi pěkné kombinaci soupeřek, konečné skóre 4:0.

Dorost - Litomyšl/D.Újezd   5:1 (4:0)

- branky: Vychytil 4x, Laky

Žáci starší - Třemošnice   1:19

- branka: Malý

Žáci mladší - Třemošnice   2:2 (2:1)

- branky: Nedvěd, Prudič
 

Přípravky na turnaji v Lanškrouně

Mladší přípravka

- U9 prohra s Ústím a výhra nad Lanškrounem. U8 obě výhry (Libchavy, Lanškroun)

 

Bambiny na turnaji v Českých Heřmanicích

- fotografie z turnaje