Výsledky z víkendu 18. - 19.9.2021

Muži A - Heřmanův Městec   4:1 (3:0)

Branky : 7. Štanglica, 29. Gronych, 31. Benda, 70. Gronych - 86. Levinský

Žluté karty : 20. Laky, 34. Fikejz, 50. Kaplan, 75. Gronych - 69. Jablečník

FK Choceň : Trkal - Matějka, Zahálka, Fikejz, Fišer, Vychytil, Laky, Benda, Štanglica (23.Kužma), Kaplan (86. Netolický), Gronych (82. Glencner).

Heřmanův Městec : Stýblo (40.Jirků), Jablečník, Mach (42.Levinský), Jirásek, Pilný, Novák, Hlaváč (46.Jošt), Trnka, Hauf, Zrůst, Salfický.

Trenér Petr Zahálka : Zápas s Heřmanovým Městcem se nám povedl a zaslouženě jsme vyhráli. Brzy jsme se ujali vedení. Poté nastal zlomový okamžik, kdy nestárnoucí Trkal vychytal šanci hostů na vyrovnání a následně jsme naše vedení pojistili na dva nula. Kluci zápas dobře odpracovali a potvrdili jsme, že doma hrát umíme. Nyní potřebujeme začít bodovat i venku. Další příležitost máme za týden v sobotu u třetího mužstva tabulky v Litomyšli.

 
 

Muži B - Jiskra 2008 B   5:0 (3:0)

Branky: 2x Gronych, 2x Gerčák, Laky z pen.

Žk: Novotný, Gronych

Dnes jsme zajížděli na hřiště v Červené Vodě, kde své utkání hraje Jiskra 2008 B. V utkání dvou týmů které zatím neztratili ani bod jsme zápas po celou dobu kontrolovali a soupeře jsme k ničemu nepustili. Poločasové vedení 3:0 mohlo být i vyšší. V druhém poločase jsme přidali další dvě branky a s přehledem vyhráli 5:0.

Příští týden 26.9.2021 od 15:30 hrajeme doma a přivítáme zde Lichkov

Ženy - Chotusice   0:5 (0:4)

O víkendu jsme doma přivítaly nový tým naší skupiny. V prvním poločase nás soupeřky zaskočily svojí důraznou a přesnou hrou a snadno se dostaly do vedení 0:4. Do druhého poločasu, už jsme šly připravené a s úkolem soupeřkám hru znepříjemnit což se nám podařilo, bohužel své šance jsme neproměnily a soupeřky ano. Zápas jsme ukončily se skórem 0:5.

 

Dorost - Heřmanův Městec   0:1 (0:1)

Žáci staší - Heřmanův Městec   2:3 (0:2)

Žáci mladší - Heřmanův Městec   2:8 (1:4)

 
 

Přípravky na turnaji v Chocni

U9
První utkání proti České Třebové se musel divákům líbit. Z obou stran bylo o vidění několik krásný akcí i zákroků brankářů. Výsledek 4:4 odpovídal dění na hřišti. Druhé utkání proti Vysokému Mýtu jsme nastoupili nekoncentrovaní a v poločase bylo o výsledku rozhodnuto. Naši kluci se ovšem v druhém poločase vybičovali k dobrému výkonu, který skončil 5:5.
Sestava: Hanák Nicolas, Kajzrlík Daniel, Kadoch Petr, Krejza Tobiáš, Dostálek Jakub, Šponar Tomáš, Rychtařík Tomáš, Držmíšek Jakub, Kajzrlík Tomáš, Kubový Dominik.
 
U8

Hráči ročníku 2014 sehráli tento víkend na domácím hřišti zápasy se silnými družstvy z České Třebové a Vysokého Mýta. Tentokrát hájili naše barvy tito hráči:

  • Daniel Špína
  • Daniel Toušek
  • Dominik Petráš
  • Honzík Zídek
  • Jéňa Janoušek
  • Miguel Kříž
  • Nikola Petrov
  • Richard Petruželka
  • Šimon Hubáček
  • Tomík Kajzrlík

Hned v prvním zápase se kluci hecli a odehráli vyrovnané utkání s tradičním a silným soupeřem z České Třebové. Vedení se přelévalo a bohužel v posledních minutách jsme tahali za kratší konec a tři slepené góly znamenaly prohru 6:8.

V druhém zápase se kluci postavili družstvu Vysokého Mýta. Bohužel se v úvodu nechali zastrašit fyzickou převahou výrazně mohutnějších protihráčů. Na poločas jsme tak odcházeli za hrozivého stavu 1-6, což některé hráče demotivovalo a odmítli do druhého poločasu nastoupit. Zbytek hráčů však začal bojovat a přesvědčil se, že i proti větším soupeřům se dá prosadit bojovností a nasazením. Soupeře jsme přehrávali a podařilo se nám druhý poločas vyhrát poměrem 3:2. Celkové skóre zápasu 4:8 nevypadá tak zle. A mohlo být ještě mnohem lépe, pokud by v bráně soupeře nečaroval brankář, který by se neztratil ani ve vyšší věkové kategorii. Zejména za ten poslední poločas a bojovnost si zaslouží pochvalu tradiční tahouni Tomík a Šíma, kterým zdárně sekundoval Ríša. Mile překvapil i Dan Špína, který i po dvou bolestných střetech nedal nic zadarmo. Bylo by škoda závěrem neocenit střelecký výkon Jéni, který se postaral o všechny tři góly v síti Vysokého Mýta, které jsme v druhém poločase vstřelili.

 

 

Bambiny na turnaji v Žamberku