Výsledky z víkendu 11. - 12.9.2021

Muži A - Moravská Třebová   1:2 (1:0)

Branky : 55. Bednář, 90 Novák (p.) - 28. Fišer

Žluté karty : 37. Olejník, 59. Kamisch, 62. Kolář - 37. Novotný, 79. Gronych, 89. Trkal, 90. Zahálka, 90. Benda, 90. Fikejz

Červená karta : 90. Novotný (po druhé žluté)

Sestava Moravská Třebová : Kamisch, Krystl, Olejník, Kopa (77.Šmerda), Štaffa, Bednář (73.Konečný), Smékal (77.Matocha), Novotný, Brychta (46.Kolář), Holub, Novák.

Sestava FK Choceň : Trkal - Matějka, Zahálka, Fikejz, Fišer - Kužma (67. Gronych), Laky, Pekárek, Benda, Štanglica, Novotný.

Trenér Petr Zahálka : Vyrovnané utkání, které rozhodla penalta v devadesáté minutě. Bojovný zápas přinesl šance na obou stranách. V prvním poločase jsme se po pěkné akci ujali vedení. Domácí v druhém poločase vyrovnali. Následně nám nepřálo štěstí, když jsme po chybě domácího gólmana místo prázdné branky trefili tyč. A nakonec v poslední minutě domácí zápas otočili z pokutového kopu. Je z toho trpká prohra.

 

Muži B - Žamberk B   6:0 (3:0)

Branky: 4x Gronych, Baborák, Gerčák

K dalšímu domácímu zápasu jsme nastoupili proti rezervě Žamberka. V utkání jsme se rozjížděli pomaleji ale přesto se nám do přestávky podařilo vstřelit 3 góly. Ve druhém poločase jsme si náskok pohlídali a postupně svůj náskok navýšili na konečných 6:0. Mrzutostí zápasu je zranění dvou našich borců kteří utkání nedohráli.

Příští týden 19.9.2021 nastoupíme v 15:30 v Červené Vodě kde své domácí zápasy hraje Jiskra 2008 B a bude to souboj o 1.místo v tabulce.

 

Ženy - Sázava 5:1 (4:0)

Tým soupeřek nám nechával dostatek místa i času, toho jsme využily a zvítězily 5:1
žlutá karta: Doudová Martina
goly: 2x Šlégrová T., Holmanová D., Součková L., Zahálková N.,
 
 
 

Žáci starší - Přelouč 2:7 (0:5)

3. kolo podzimní části Krajského přeboru starších žáků skupiny B

Sestava: Žroutová - Málek, Kusý, Hrdonka, Kubík - Fikejz, Trkal, Vizvari, Bureš - Rambousek, Talian (náhr. Žídek, Vašek)
Branky: Talian, Málek

V prvním poločase jsme vytvořili spoustu nevynucených chyb, které pramenili z nepřesností a špatného přístupu v bránění. Nedokázali jsme se ani dostat k nějakému zakončení.
Ve druhém poločase se nám hra výrazně zlepšila po všech stránkách.

Žáci mladší - Přelouč  3:4 (2:3)

Sestava : Stejskal, Zach, Prášek, Tupec, Pixa L, Pixa T, Nedvěd, Valíček, Zavřel, Kašpar, Brandejs, Jiráský, Prudič, Eliáš

Branky: Prudič 2x, Pixa T. 

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ

 

Přípravky na turnaji v Hlinsku

U10

Další kolo přeboru přípravek nás zaválo do Hlinska.

Ve třech utkáních jsme předváděli fotbal s pohlednými akcemi. Kluci v okleštěné sestavě předváděli bojovné výkony.

Sestava: Ač Kryštof, Flídr David, Drahoš Pavel, Mrklas Maxim, Kaplan Damián, Fikejz Dominik, Kynšt Václav, Joch Dominik, Gerčák Filip

U9

Dvě výhry s Hlinskem a Pardubičkami a jedna prohra s Českou Třebovou.

U8

B družstvo mladší přípravky, což v překladu značí kluky narozené v roce 2014, odehrálo další turnaj. Tentokrát jsme vyrazili do Hlinska, abychom poměřili síly s družstvy z České Třebové, Pardubiček a domácího Hlinska. Hned na úvod nás čekal souboj s těžkým soupeřem z České Třebové. Do zápasu jsme vstoupili hodně zakřiknutě a během pár minut jsme prohrávali 0:2. To srazilo kluky ještě více do kolen a na poločasovou pauzu jsme odcházeli s hrozivým scóre 0:7. Naštěstí se podařilo děti namotivovat a do druhého poločasu vlétli jak uragán. Zejména Šimon Hubáček a Filip Macák svou bojovností strhli ostatní a tak konečný výsledek 5:13 hodnotil trenér jako výhru. V druhém zápase jsme narazili na domácí, kteří však mají družstvo složené převážně z ročníku 2015. Pro naše hráče tak šlo celkem o snadný zápas, který svým prvním hatrickem vyšperkoval Filip Macák. Rozstřílel se i Šimon Hubáček a další méně tradiční střelci, což znamenalo výhru 12:2. V posledním zápase se čekal vyrovnaný souboj o druhé místo s pro nás neznámým celkem Pardubiček. Překvapivě o moc vyrovnanou partii nešlo, jelikož naši rozjetí kluci vstoupili do zápasu parádně a Pardubičky k ničemu nepustili. Ofenzivu opět táhl Šimon a v posledním zápase se rozehrála tradiční opora defenzivních řad – Jéňa Janoušek. V suchém triku si ta kluci společně dokráčeli k vítězství 8:3. Právě v posledním zápase ze sebe kluci vyždímali maximum.

Všem dětem, i rodičům co je přijeli podpořit, patří dík a těšíme se za týden v Chocni.