Turnaj mladší přípravky na Srubech 27.4.2013

 

 

Mladší Přípravka                      
Datum:     27.4. 2013              
Pořadatel turnaje: Sruby    
Umístění v turnaji: 4. místo    
                           
Choceň - Zámrsk   1 : 5 ( 1 : 2 ) branky: Šmerda
  - Sruby   0 : 8 ( 0 : 6 ) branky:  
  - Luková   0 : 3 ( 0 : 3 ) branky:  
                           
Sestava: Slovák Jáchym, Mencák Vojtěch, Šíma Daniel, Martinec Jiří, Šmerda Samuel, Mošner Jan, Michajlow Dominik, Nedvěd Patrik, Vítek Milan, Kroulík Marek, Šír Adam, Perout Felix
                           
Průběh turnaje:                      
 

První zápas v turnaji jsme sehráli s týmem Lukové, ve kterém si odbyli premiéru hned 3 naši malí fotbalisté: Vítek Milan, Kroulík Marek, Šír Adam. V prvním poločase jsme obdrželi tři branky a soupeř nás celkově přehrál. V druhém poločase kluci zabrali, vyrovnali hru a dostali se i do několika šancí. Branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo.

Druhý v turnaji nás čekal tým Zámrsku, kterému jsme minulý týden podlehli 0:8. Po dvou rychle obdržených gólech jsme dokázali vyrovnat hru. V samém závěru poločasu svým vůbec prvním gólem snížil na 1:2 Samuel Šmerda. Ve druhé půli soupeř přidal ještě 3 góly, ale i tak to byl nejlepší výsledek proti tomuto soupeři v celé sezoně. Velikou zásluhu na tom má náš dobře chytající Jáchym Slovák.

Na záveř nás čekal domácí tým Srubů, který byl složen výhradně hráči narozenými v roce 2004, a kterému jsme podlehli 0:8. Však naši hráči převážně ve složení r.2006 a r.2007 zaslouží pochvali za nebojácnost, díky které tento těžký zápas zvládli.