Muži v Lanškrouně 17.3.2019

     

 

 

          17.3.2019      17.Kolo  Tapnet Krajský přebor

 

FK LANŠKROUN - FK AGRIA CHOCEŇ

    5 : 1  ( 2 : 1 )

 

Sestava:                                        Simon J.

                            Coufal M.(C)  Krejza L. Baborák J. Lebeda F.                                  

                               Eisner D. Sršeň M. Zahálka P. Vondra J.             

                                                 Fikejz R.                                                                                         

                                                     Rozlivka M.

 

Střídání : 46´Eisner D. - Novotný M., 60´Fikejz R. - Matějka R.,

                 77´ Vondra J. - Klofanda T..

                                                

Branky: 28´Sršeň M..

 

Žluté karty : 36´Fikejz R., 49´Krejza L., 65´Coufal M..

 

V neděli 17. března jsme zajížděli odehrát druhé jarní kolo do Lanškrouna.Za krásného jarního počasí 20° jsme zápas odehráli na UMT která byla na hranici způsobilosti.

Do zápasu vstoupili aktivně domácí hráči.,ale postupně jsme hru vyrovnali .Ve 28´ jsme po kombinaci ze středu hřiště poslali míč do pravé strany na Fikejze který nacentroval před branku kde zakončoval Zahálka jeho pokus domácí zablokovali,ale dorážku Sršně už ne 1:0 pro nás.Za dvě minuty ale domácí po přímém volném kopu vyrovnali 1:1.

Šance byli na obou stranách a domácí hráči měli více možnosti a když už se zdálo že poločas skončí vyrovnaný odpískal rozhodčí v 45´pro domácí tým pokutový kop který využili a šli do vedení 2:1.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem vyrovnat a porvat se o body.Do šance se dostal Rozlivka který střílenou přihrávku usměrňoval na vzdálenější tyč,ale bohužel mimo branku domácích.V 60´se zranil Fikejz.V 63´se do šance dostal Matějka když hlavičkoval jenže jeho pokus domácí brankař zneškodnil.Do šance se dostal i Vondra jeho pokus z úhlu domácí brankař také chytil.V 77´domácí tým svůj náskok zvýšil na 3:1.

V samém závěru když už jsme hráli na větší riziko v obraně domácí tým po naší chybě v obraně v 85´zvýšil na 4:1 a v samém závěru v 90´se domácí radovali znovu když centrovaný míč skončil v naší levé šibenici 5:1. Toto utkání výsledkově dopadlo špatně

 i když herní projev tomu neodpovídal a domácí tým nebyl až tak výrazně herně lepší,ale využil svých zkušených hráčů kteří šance využily zato my se v koncovce trápíme.Hráčům patří za bojovnost a nasazení poděkovat a přát jím aby další domácí zápas byl už za plný bodový zisk.