Muži doma se Žamberkem 18.11.2017

          18.11.2017      15.Kolo  Tlapnet Krajský přebor

 

 FK AGRIA CHOCEŇ – 1 FC ŽAMBERK

    2 : 1  ( 0 : 0 )

 

Sestava:                                        

Gerčák L.

Pirkl T.    Fogl B.   Lebeda F.   

Krejza L. Kubový M. (71´Lněnička V.)  Holec I.   Kubíček D.(62´Sklenář D.)           

 Sršeň M.  Šafek D.(90´Prachař O.) 

Myšák L.(C) 

                                                     

Branky: 48´Kubíček D., 83´Šafek D.

 

Žluté karty: 73´Holec I.

 

Poslední zápas podzimu jsme odehráli doma proti celku ze Žamberka, kde působí několik bývalých našich hráčů a trenér. Cíl byl jasný, 3  body z výhru, protože tabulka je dost vyrovnaná a v dnešním zápase šlo o pomyslných 6 bodů. Od samého začátku byla hra vyrovnaná s náznaky šancí na obou stranách a nebezpečný byl spíše soupeř, který se snažil o rychlé přechody po stranách i středem hřiště. V závěru poločasu jsme ohrozili soupeřovu branku, ale bez většího efektu.

Druhý poločas jsme začali s větším úsilím a ve 47´po uvolnění Kubíček nadvakrát překonal brankaře hostů 1:0. Zaskočení hosté se snažili o nějakou odpověď a v 55´po skrumáži ve vápně je odpískaná penalta, kterou v 56´proměnili 1:1. Hosté svou aktivitou  chtěli strhnout vedení na svou stranu, ale naše obrana fungovala dobře a postupně jsme začali mít více ze hry se snahou vstřelit vítěznou branku. V 83´se dopředu vydal Fogl, který prošel přes střed hřiště a uvolnil po levé straně Sršně. Ten zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Šafka, který bezpečně proměnil 2:1. Do konce zápasu jsme se snažili držet míč pod kontrolou a nepouštět soupeře na naší polovinu. V samém závěru neudržel jeden ze soupeřů nervy a po úderu do Krejzy obdržel červenou kartu, což nutno dodat byl jediný vážný incident. Jinak se zápas odehrával ve slušném a svižném tempu.

Za přístup k utkání, nasazení a zodpovědnost patří celému týmu poděkovat a dopřát odpočinek pro jarní část soutěže. Všem fanouškům děkujeme za podporu a přejeme pěkné a klidné svátky vánoční.