Muži doma s Poličkou 10.3.2018

     

 

          10.3.2018    16.kolo  Tlapnet Krajský přebor

 

 FK AGRIA CHOCEŇ – SK POLIČKA

2 : 2 /PK 3:1/(0:1)

 

Sestava:                                        Gerčák L.

                                Pirkl T.(41´Novotný M.) Fogl B. Lebeda F.   

                     Krejza L. Kubový M. Zahálka P. Holec I.(82´Sklenář D.)

                      Šafek D.(60´Lneníčka V.)    Kubíčk D.(60´Zachař J.)

                                                  Myšák L.(C)

                                                

Branky: 70´Myšák L., 80´Krejza L..

 

Žluté karty :75´Krejza L.

 

První jarní utkání jsme odehráli doma na UMT proti celku z Poličky.Tento tým je velmi nepříjemný a v jeho útočníci jsou dost kvalitní . Od prvních minut jsme se snažili soupeře přehrát a v 8´po centru Myšáka z hranice malého vápna ve velké šanci smolně trefil brankaře Zahálka. Náš tlak vyústil v rozehrání dvou rohových kopů.V 16´zahrozili po levé straně hosté.Vzápětí se do šance dostal Šafek když ve vápně po několika odrazech napálil míč ale nad. V 21´hosté po pravé straně zatáhli míč a zpětnou přihrávku do vápna šťastně dostali do branky 0:1.Hosté ožili,ale naši hráči se snažili ve 23´střela Krejzy nad ve 26´Kubíček pouze trefil brankaře hostů a ve 29´střelu Lebedy z 20m brankař vytáhl.Do konce poločasu byla hra vyrovnaná jen v 41´jsme museli střídat když se zranil Pirkl.

Druhý poločas jsme začali s úsilím vyrovnat,ale bez šance naopak v 57´hosté udeřili podruhé z pravé strany 0:2.V 60´střela Holce šla nad. Náš tlak postupně narůstal a hosté se snažili hrozit z proti útoků.V 70´ rozehrál Zahálka standardní možnost a Myšák snížil na 1:2.Náš tlak dál narůstal a v 80´se hlavou trefil Krejza 2:2.Do koce zápasu jsme měli další možnosti a i soupeř měl šanci,ale na skóre se už nic neměnilo a šlo se na pokutové kopy které jsme zvládli dobře když první dva pokusy hostů Gerčák chytil a čtvrtý pokus šel mimo naši hráči byli 100%.

Utkání skončilo stejně jako v Poličce.Za bojovnost a touhu získat body patří naši hráčům poděkovat a musíme se připravit na další zápas.