Muži doma s Dolním Újezdem 15.9.2018

         15.9. 2018      6.Kolo  Tapnet Krajský přebor

 FK AGRIA CHOCEŇ – TJ Sokol DOLNÍ ÚJEZD

     3 : 1  ( 2 : 1 )

 

Sestava:                                        Trkal T.

                                        Coufal M.  Zahálka P.    

                       Krejza L.  Novotný M.  Sršeň M.  Lebeda F.

                               Šabata M.   Fikejz R.  Vondra J.                                                                                  

                                                    Myšák L.(C) 

 

Střídaní : 64´Šafek D. - Vondra J., 85´ Kubový M. - Novotný M.,

                 90´ Sklenář D. - Šabata M., 90´ Sklenář M. - Myšák L..

                                                

Branky: 7´Myšák L., 13´Šabata M., 74´Fikejz R..

 

Žluté karty : 32´Novotný M., 45´Myšák L..

 

V sobotu za pěkného počasí jsme hostili celek z Dolního Újezdu  s cílem potvrdit tři body z předešlého utkání.V domácí brance se při absenci Gerčáka objevil Tomáš Trkal.

Od úvodního hvizdu jsme si aktivně vytvářeli tlak který vyústil v 7´když přes odraz od obránce dostal míč do branky soupeře Myšák 1:0.Ve 13´ to bylo už 2:0 když po kombinaci po levé straně se míč přenesl do vápna na pravou stranu kde si naběhl Šabata a ke vzdálenější tyči proměnil.Dál jsme si vytvářely šance,ale bohužel už bez brankového úspěchu takže naši hráči polevili a v 37´ po špatně dostoupené rozehrávce hostů se jim podařilo snížit 2:1. Do konce poločasu se už nic nezměnilo.

Druhý poločas jsme chtěli být aktivní jak v úvodu utkání,ale soupeř vycítil šanci a s velkým nasazením se do nás pustil.Naše hra postrádala klid a zbytečně jsme ztráceli míč. Hosté několikrát ohrozili naší branku a když některé střely pochytal Trkal a některé šli mimo tak stálo i štěstí při nás když jedna střela skončila na břevnu. Jak se ukázalo bylo to pro nás výzva k větší aktivitě a v 74´po kombinaci se Novotný místo ke střele rozhodl k centru který přesně našel nabíhajícího Fikejze který vstřelil důležitou branku na 3:1. Hosté se nechtěli smířit se stavem utkání,ale našim hráčům se dařilo jejich snahu minimalizovat a spíš se snažili držet míč na svých kopačkách. Utkání jsme vyhráli a hráčům je za výkon patří poděkovat,ale i soupeř ukázal že umí hrát pěkný fotbal.Nutno podotknout že silnější soupeři by naše herní zaváhání určitě potrestali takže se musíme soustředit na další zápasy a i když vedeme nesmíme polevit v koncentraci a aktivně hrát po celí zápas.Ještě závěrem patří poděkování Jardovy Laštovkovy který pak s týmem oslavil své kulaté narozeniny.