Muži A v přípravě remizovali se Ždírcem

20.7. 2013   Přátelské utkání - hráno v Habrech.

 

SK DEKORA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU – AGRIA CHOCEŇ

3 : 3 (1 : 1)

Sestava:                                            Mikulecký (55‘ min. Málek)

Smejkal (45‘ min. Sloupenský)             Baborák        Kaplan                      Eisner

Hrubý                       Kopecký       Smola                        Rozlívka (45‘ min. Fikejz L.)

Konárek (45‘ min. Hroděj)         Souček

Branky: Rozlívka, Hroděj, Hrubý           

Na pěkně připraveném trávníku v Habrech jsme odehráli přátelské utkání s účastníkem krajského přeboru kraje Vysočina. V citelně oslabené sestavě jsme zápas začali opatrně a soupeře jsme zpočátku oťukávali. Šance se zprvu objevovali jen zřídka. Až v 19‘ min. Rozlívka po rohu hlavou přestřeluje těsně nad bránu. Ve 26‘ min. hosté po dlouhém vhazování směrem na naši bránu, kde došlo k zaváhání a hlavně nedorozumění obrany a brankáře, čehož využil hostující útočník a osamocený míč zasunul do prázdné brány 0:1. Potom jsme zvýšili aktivitu a více jsme napadali hráče soupeře. Dočkali jsme se aktivity až v 42‘ min., kdy po rychlém a dlouhém výkopu Mikuleckého se Rozlívka dostává do šance, kterou proměňuje a vyrovnává na 1:1.

Další šance se rodily až ve druhém poločasu. Hned v 50‘. min. centr Součka Hroděj na dlouhou nohu přestřeluje těsně nad bránu. V 54‘ min. Fikejz L. nakopává pěkný střílený centr před bránu domácích a zde dorážky Hroděje a Hrubého neskončily gólem. Hned z protiútoku domácí zahrozili rychlým útokem a střelou těsně vedle pravé tyče naší brány. V 70‘ min. Kopecký krásným obloučkem přehazuje obranu na Součka, který zpětně přihrává Hrubému a jeho střela na dlouhou nohu je zablokována na roh. Hned po rohu atakovaný Hrubý přestřeluje nad bránu. V 76‘ min. po rychlé akci Hrubý, Souček, a Hroděj posledně jmenovaný přesnou střelou k tyči upravuje skóre na 1:2. V 80‘ min. individuální akce Hrubého, který si připravil ideální střeleckou pozici, zamířil a trefil přesně k tyči 1:3.

V 81‘ min. však domácí tým po rychlé akci snižuje na 2:3. A v 86‘ po individuální akci hráče domácích jsme přišli o dvougólové vedení a tak zápas vyrovnal na konečných 3:3. Zápas nám ukázal slabé i silné stránky našeho týmu, a tak je stále na čem pracovat a zlepšovat.