Muži A v přípravě podlehli diviznímu Letohradu

27.7. 2013   Přátelské utkání – Na Parapleti.

 

FK AGRIA CHOCEŇ – FK OEZ LETOHRAD

0 : 5 (0 : 2)

Sestava:                                                                                    Mikulecký (46‘ min. Gerčák)

Baborák (56‘ min. Dostál)                      Kaplan                                   Eisner

Smola            Coufal           Kopecký       Souček (69’ min. Sloupenský)   Hroděj (46‘ min. Fikejz L.)                   Rozlívka (45‘ min. Konárek)      Hrubý

Branky:           

Za úmorného vedra jsme odehráli přípravné utkaní s divizním celkem FK OEZ Letohrad. Na vyprahlém trávníku se z počátku oba týmy oťukávaly a hledaly možnost vytvoření šance, do které se málokdo dostával. Jen v 15‘ min. stojí za zmínku střela soupeře z 25 m nad branku. Ve 23‘ min. domácí Hroděj využil zaváhání domácí obrany a vyložené šance se zalekl a míč z dobré pozice netrefil. O minutu později servíruje Smola střílený centr před bránu hostí, kde opět Hroděj přesně nezamířil. Ve 32‘ min. po rohu hostí poprvé inkasujeme 0:1. Ve 33‘ min. nebezpečná akce hostí, ale Mikulecký likviduje. Ve 34‘ min. individuální akce Hrubého a zakončení střelou do prostřed brány.

Ve 35‘ min. opět po rohu hosté nečekaně zvyšují na 0:2, když padající míč nikdo nezasáhl a od hostujícího hráče se míč odrazil do brány. Ve 41‘ min. střela Hrubého z otočky končí vysoko nad bránou.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním zkorigovat výsledek a hned v 47‘ min. po dlouhém pasu Coufala na Hrubého, který to zkusil z první trefit do odkryté brány soupeře, ale bohužel nepřesně. Ve 49‘ min. po individuální akci hráče soupeře, který z pravé strany nastřeluje míč před branku a na tečovanou dorážku již Gerčák nestačil reagovat 0:3. V 53‘ min. zahrával trestný kop z pravé strany Kopecký, našel přesně Fikejze L. a ten nepřesně zakončuje. V 61‘ min. se po spolupráci Fikejz Hrubý opět dostává do šance Fikejz, ale dnes naši hráči střílí ostře, ale „slepými“. Hostující hráč v téže minutě po nenápadné akci střílí těsně vedle. V 69‘ min. po nepřesné rozehrávce domácích hostující hráč přesně centruje na naběhnuvšího útočníka a ten se hlavou nemýlí 0:4. V 74‘ opět šance hostí, ale Gerčák střelu a následně i dorážku likviduje. V 83‘ min. po rychlé akci hostí útočící hráč tvrdou a přesnou střelou k tyči upravuje skóre na konečných 0:5. Divizní soupeř nám odkryl slabiny, které je potřeba do prvního mistrovského utkání odstranit a zapracovat na zlepšení.

                                                                                                                                                                     pn