Mladší přípravka turnaj ve Srubech 11.5.2013

 

Mladší Přípravka                      
Datum:     11.5. 2013              
Pořadatel turnaje: Sruby    
Umístění v turnaji: 4. místo    
                           
Choceň - Zámrsk   0 : 16 ( 0 : 9 ) branky:  
  - Sruby   0 : 6 ( 0 : 4 ) branky:  
  - Kerhartice 0 : 4 ( 0 : 2 ) branky:  
                           
Sestava: Slovák Jáchym, Mencák Vojtěch, Šíma Daniel, Šmerda Samuel, Mošner Jan, Michajlow Dominik, Nedvěd Patrik, Vítek Milan, Perout Felix, Trkal Jakub, Trkal Filip, Šigut Erik, Opařil Petr
                           
Průběh turnaje:                      
 

Opět na Srubech a opět proti starším týmům. První zápas proti Kerharticím jsme byli fotbalovější, ale vetší děti se prosadili tvrdými střelami z dálky, kterým jsme nedokázali zabránit.

Druhý zápas proti Zámrsku se nám bohužel nepodařil tak jako minule. Kluci statečně bránili, dostali se i do několika šancí, ale nedokázali míč dostřelit do branky. Zámrsku se naopak zápas povedl, vytvářeli si krásné kombinace a měli štěstí i v zakončení.

V posledním zápase proti domácím Srubům jsme opět měli více ve hře, ale dostat se přes velké hráče se našim prckům nedařilo. Chválíme všechny naše hráče za bojovnost a i přes ne tolik podařené výsledky je vidět, že se kluci herně zlepšují, nebojí se soubojů s většími dětmi a hrají stále s nadšením.

Ve středu nás čeká přátelský turnaj v České Třebové, kde si kluci opět konečně zahrají se stejně starými dětmi a tak snad přijde i nějaké to vítězství a radost ze vstřelených gólů.