Mladší přípravka mistrovský turnaj v Kerharticích - 20.10.2012

 

Mladší Přípravka                      
Datum:     20.10. 2012              
Pořadatel turnaje: Kerhartice    
Umístění v turnaji: 3. místo    
                           
Choceň - Zámrsk   0 : 8 ( 0 : 5 ) branky:  
  - Česká Třebová B 7 : 1 ( 4 : 1 ) branky: Perout, Tupec, Michajlow 3x, Kužma 2x
  - Česká Třebová C 8 : 0 ( 3 : 0 ) branky: Nedvěd, Kužma 7x
  - Kerhartice 0 : 1 ( 0 : 1 ) branky:  
                           
Sestava: Perout Felix, Kužma Filip, Martinec Jiří, Tupec Leoš, Nedvěd Patrik, Michajlow Dominik, Šíma Daniel, Opařil Petr, Šmerda Samuel, Schiller Jan
                           
Průběh turnaje:                      
 

V prvním zápase jsme narazili asi na nejlepší tým této soutěže, kterému jsme podlehli 0:8. Avšak proti minulému vzájemnému měření sil byl znát obrovský pokrok našich hráčů.

Jako druhé v turnaji nás čeklo družstvo České Třebové B, které jsme zaslouženě porazili 7:1.

Dále následoval zápas proti České Třebové C, kde zcela exceloval hráč Chocně Kužma Filip. Diváci ho přirovnávali k současné světové hvězdě Lionelu Messimu, když dokázal v zápase sedmkrát skórovat. V tomto zápase se dařilo také našim nejmladším, když Patrik Nedvěd využil výbornou přihrávku Jana Schillera a krásnou střelou nastartoval střelecké hody druhého poločasu.

Na konec turnaje už tradičně náš tým předvedl nejlepší výkon. Se starším týmem domácích Kerhartic hrál po celou dobu vyrovnané utkání. Podlehl jen těsně 0:1, když bohužel velké šance nepromněnili Tupec Leoš, Nedvěd Patrik a Samuel Šmerda. Důležité však je, že se kluci do šancí dokázali dostat a ne se jenom bránit proti fyzicky vyspělejšímu týmu.  

Pavel Nedvěd, trenér