Ženy vyhrály v Jehnědí 8.9.2013

ŽENY                                                                                                                                                                                                 8.9.2013

Choceň – Jehnědí

Šlégrová

Renzová

Hájková               Nedvědová        Boudová

Janderová          Stodolová           Kupková              Syrová

Němcová/75´Kaválková              Rychtaříková

POLOČAS:           1:1

KONEC:                4:2

BRANKY:             Němcová, Kupková, Rychtaříková, Janderová

 

Ve druhém kole na nás čekal tým Jehnědí. Hrálo se venku, nebylo to daleko, a tak jsme se tam každá dopravila po vlastní ose a nakonec se nás sešlo 12 J. Od  začátku jsme se projevovaly jako aktivnější tým. Již ve 4´ Rychtaříková vybojovala míč a šla téměř sama na branku, bohužel se nakonec ale nechala odstavit. Domácí se ale také činily, v 6´ po odkopu skončil míč kdesi v kukuřici. V 7´ nejprve zahrozily domácí, kdy se po hrubé chybě Boudové na naší polovině otevřel prostor pro dvě domácí hráčky. Jejich šanci však zlikvidovala Renzová. Opět se potvrdilo pravidlo NEDÁŠ-DOSTANEŠ, a tak ve stejné minutě po autu Janderové Rychtaříková potáhla míč a Němcová vstřelila úvodní branku zápasu. Ujímáme se tedy vedení 1:0. Ve 13´minutě při nás stálo štěstí, když po špatné rozehrávce mířil míč jen těsně vedle naší branky. V 16´ se ztrácí další míč v kukuřici. Diváci nás opět přijeli podpořit, někteří autem, jiní na kole a mnozí na motorce. Být divákem však může leckdy býti i nebezpečné, jak se o tom v 17´ přesvědčila naše fanynka z Prahy. Stále bojujeme, ve 20´ se však naše hráčka lehce nechala odstavit od míče, což si vysloužilo trenérův komentář: „Holky vy děláte, jak když nemáte žádný kila.“  Následoval tlak, ale výsledkem byly jen střely mimo branku, či je celkem snadno likvidovala brankářka. Ve 28´ údajný ofsajd zmařil naší slibnou akci, po které míč skončil v síti. I nadále se nám místy daří hezké kombinace, kterým však bohužel chybí přesné zakončení, či zakončení vůbec. Ve 37´ naše hráčky přestávají hrát, neboť si myslí, že několik soupeřek stálo v ofsajdu. Mávnuto však nebylo a tak domácí z našeho zaváhání vytěžily gól a vyrovnávají na 1:1. Do poločasu se nám ještě daří vystřelit na branku, ale na výsledku to už nic nemění.

I do druhého poločasu vstupujeme bojovně a je jasné, že s remízou se smířit nehodláme. Ve 47´ Rychtaříková konečně dala do střely razanci, bohužel míč letěl těsně vedle. O 10 minut později ji napodobila Kupková. V 65´ Hájková vhazuje dlouhý aut, Kupková si míč zpracovává, potahuje do vápna a s chladnou hlavou zakončuje k tyči. Opět se ujímáme vedení (2:1). V 73´ si Renzová dává sólo přes celé hřiště, pak však nahrává Rychtaříkové, která dává pouze „malou domů“. Ve stejné minutě zkoušíme zaútočit ještě jednou, akce však končí střelou do brankářky. V 78´ špatný odhad naší brankářky vedl ke šťastnému gólu domácích (překvapena byla asi i „střelkyně“), které tak srovnávají na 2:2. Nevzdáváme se a bojujeme dál. Už v 80´ Kupková nachází dobře nabíhající Syrovou, její krásná střela bohužel ale protentokrát ještě mířila mírně nad. O minutku později se už ale Rychtaříková nemílí a stříllí vedoucí branku na 3:2. Domácí by si ale rády odnesly alespoň bod, a tak se nevzdávají. V 83´ jejich šanci naštěstí maří Hájková. My si opět vytváříme tlak, ale je vidět, že i domácí vystrkují růžky. V 86´ po centru Hájkové domácí chybují, Janderová se dostává k míči a zvyšuje na 4:2. V 87´ bohužel zranění donutilo Syrovou odstoupit a my tedy posledních pár minut dohráváme v 10. Skóre se už ale nemění.