Ženy prohrály s Rokytnicí 29.9.2013

Choceň – Rokytnice v O.h.

 

Koníčková

Stodolová

Hermanová        Nedvědová        Syrová K.

Syrová P.             Kupková              Hájková               Kaválková

Rychtaříková     Němcová

 

Šlégrová

POLOČAS:           0:1

KONEC:                0:2

K dalšímu zápasu vyjíždíme do Mladkova, abychom se zde utkaly s Rokytnicí. Scházíme se oslabeny o tři hráčky ze základu, ale přesto nás jede 12 plus trenér, vedoucí, pomezní, fanoušek a řidič J. V Mladkově nás čeká příjemné překvapení – hřiště je posekáno, svítí sluníčko, je teplíčko a Janča si nasbírala houby k večeři.

Do utkání nastupujeme aktivněji, je znát, kdo je favoritem zápasu. Během prvních pěti minut 2x střílíme na branku, ale efekt žádný. V 6´ se nám daří kombinace po levé straně, která je zakončena. Nicméně o ráně se mluvit nedá. Ve 12´přichází přihrávka na Rychtaříkovou, která využívá své rychlé nohy a dostává se před obranu, ale střílí jen těsně vedle branky. V 19´ vhazujeme aut, k míči se dostává Kupková, která střílí na brankářku, té míč vypadává z ruky, my ale nedobíháme, a tak má brankářka dost času si míč sebrat. Ve 22´střílí nad Hájková. U míče sice trávíme většinu času my, ale občas se na naši půli vypraví i soupeř. Ve 25´ tak míč končí u naší brankářky, která vyhazuje na obranu. K míči se bohužel dříve dostávají 2 protihráčky a jedna z nich přehazuje naši gólmanku a soupeř se tak z ničeho ujímá vedení 0:1. Náhodný gól nás ale do kolen nesráží, stále bojujeme a hrajeme celkem pohlednou hru. Ve 26´ Kupková střílí na bránu, brankářka vyráží do břevna a míč se k naší smůle odráží ven. Ve 30´ se nám daří kombinace, bohužel naši hezkou souhru zastavila soupeřova gólmanka, která včas vyběhla z brány. Ve 36´ útočíme na bránu, dorážce ale zabránila domácí hráčka, která míč u brankové čáry zasedla a poté ho brankářka sebrala.  A malá domů se nepíská?!? NE L Ve 38´ se projevuje souhra a bojovnost Syrových. Nejprve Kristýna na polovině vybojovává míč, který se dostává k Pétě. Ta v bojovnosti pokračuje a po sólo akci zakončuje krásnou střelou, bohužel nad L. Do konce poločasu se nám daří ještě několik hezkých kombinací, bohužel bez kýženého výsledku.

Do druhého poločasu vstupujeme opět s převahou. Během prvních minut se nám daří několik střel na branku, ale gól stále nepřichází. V 54´po faulu domácích Nedvědová rozehrává trestný kop a míč jen těsně míjí branku. V 55´ se také soupeř aktivněji zapojuje do hry a snaží se ohrozit naší branku. Poté, co nejsme schopni míč odvrátit, dokonce zakončuje, ale míč si hlídá Koníčková. V 57´ se hra opět přesouvá na soupeřovu polovinu a ze závaru před brankou těžíme zakončení (Hájková), ale pouze nad. V 59´ rozhodčí opět přehlíží ruku L. A ve stejné minutě přichází naše první zranění, které si vyžádalo ošetření. Hájková šla do skluzu a trefila míč, zatímco soupeřka nakopla pouze Hájkovou, přesto je faul odpískán proti nám. ?!? L  Stále hrajeme aktivněji a daří se nám střely na bránu, ale gól nepřichází. Naopak přichází další zranění. V 72´ je faulována Kupková a je třeba ošetření. V následujících minutách si ještě vypracováváme několik šancí. Střely ale míří mimo branku nebo je brankářka snadno likviduje. V 85´se opět probudil soupeř a uniká naší obraně. Koníčková vybíhá z brány a za hranicí vápna jde do skluzu. Bohužel trefuje pouze soupeřku a po jasném faulu je nařízen trestný kop, z kterého soupeř zvyšuje na 0:2. Koníčková navíc za svůj faul dostává žlutou kartu. Sice se do konce utkání ještě snažíme srovnat, ale žádný gól to nepřináší a tak si z Mladkova odvážíme krutou porážku.

U míče jsme sice strávily většinu času my, ale naše produktivita byla nulová, zatímco soupeř dokázal udělat z prdu kuličku a získal tak cenné 3 body.

pozn. pod čarou:

·         Uznáváme, že jsme si to prohrály samy, ale nic to nemění na tom, že rozhodčí pískal, jak ko…

·         Cestou domů potkáváme hezkého policistu J alespoň něco nám zlepšuje náladu J