Ženy porazily doma Kutnou Horu 1.9.2013

Ženy

                           

Datum:

                       

1.9.

2013

Hřiště:

 

Na Parapleti

                     

Choceň

-

Kutná Hora

3

:

0

(

1

:

0

)

     
                             

Sestava:

Koníčková

 

Hájková   Renzová   Nedvědová   Janderová

 

Syrová(70' Kaválková)   Kupková   Stodolová   Rychtaříková

 

Boudová   Němcová(68' Šlégrová)

   

 

Branky:

Rychtaříková, Němcová, Kupková

ŽK:

0

ČK:

0

 

 

 

Do nové sezony jsme se sešly téměř v plném počtu, „plny sil a umu“ získaného na vydařeném soustředění. Dokonce i počasí se umoudřilo a po letních vedrech přišlo daleko příznivější počasí pro hru, 11oC je téměř ideál a navíc – hrajeme na trávě!!! Další dobrou zprávou je, že můžeme počítat s podporou fanoušků i letos. Dokonce si na nás připravili i transparenty – DĚKUJEME.

Hvizd rozhodčího zahájil utkání s pro nás neznámým týmem - Kutnou Horou, která k nám byla přeřazena z jiné skupiny. Již ve 3´ min se nám daří kombinace a po hezké přihrávce Ivy Rychtaříkové před branku Klára Němcová nastřeluje tyč. V 9´ min po hezké akci z pravé strany jsme byly před brankářkou prakticky samy, leč nevyužito L. Ve 12´ min se nám opět daří útočit z pravé strany, přihrávka od Denisy Kupkové (prakticky z lajny a pod sebe) na Ivu Rychtaříkovou však prý mířila do ofsajdu, a tak gól uznán nemohl být. Nevzdáváme se však a bojujeme dál za hlasité podpory fanoušků. V 17´ min trenér komentuje průběh zápasu slovy: „Máme tlak jak papiňák a nic.“

V 18´ min po střele Rychtaříkové se míč neskutečným způsobem dostává do branky (přílišná rotace míče brankářky) a my se tak ujímáme vedení 1:0. Ve 21´ min se hráčky dočkaly pochvaly od trenéra, když po střele Rychtaříkové brankářka vyráží nad. Ve 23´ min se hostům zranila hráčka, což si vynutilo první střídání (4↓, 14↑). Ve 24´ min přichází od Elišky Stodolové nádherná přihrávka mezi obránce, Rychtaříkové stojí v cestě už jen problém trefit bránu a ne brankářku. Už s prvním problémem si neporadila. Začíná se hrát pouze na jednu bránu, vývoj utkání okomentoval Karel slovy: „Tak už jste soupeřovu brankářku rozcvičily, ještě nějaká střela a mohlo by to jít.“ Ve 42´ min střela Péti Syrové vyvolala potlesk.

 

Vstup do druhého poločasu se nám vydařil, když nejprve z dorážky ve 48´min střelila gól Klárka Němcová a o 4´ min později Denča Kupková v blízkosti vápna obešla dvě hráčky a neomylně zakončila. V 55´ min proběhlo druhé střídání hostů (5↓, 15↑). Utkání probíhalo zcela v naší režii, leč zakončování se nám příliš nedařilo, závar před brankou v 64´ min jsme vyřešily pouze střelou do brankářky (ležící) (2x). V 68´ min poprvé střídáme (11 Němcová↓, 15 Šlégrová ↑). Druhé naše střídání si vynutilo zranění (Péťa - levý kotník) (5 Syrová ↓, 12 Kaválková ↑). V 79´min hosté poprvé zaútočily, jejich akce však skončila nezdarem. V 81´ min se osmička hostů pustila do sprintérského souboje s Ivou. Svojí chybu poznala vzápětí, a aby Ivu nenechala jít samotnou nabránu, musela si vypomoci rukama, za což pochopitelně obdržela žlutou kartu. Iva Rychtaříková se dostala do ráže a o 2´ min později opět uniká, přihrává před branku, kde však Janderová ze záklonu střílí nad. Ke konci utkání je opět slyšet naše věrné fanoušky.

90´ KONEC – POTLESK - POKŘIK