Ženy doma prohráli s Mateřovem 3.11.2013

Choceň – Máteřov

Šlégrová

Renzová

Kaválková (70´Dostálová)            Nedvědová        Syrová K. (45´Hermanová)

Syrová P.             Stodolová           Rychtaříková     Boudová

Janderová          Němcová

 

POLOČAS:           O:1

KONEC:                2:3

V posledním domácím utkání letošního podzimu nám počasí přálo i nepřálo. Před začátkem utkání přestalo pršet (do konce to sice nevydrželo, ale alespoň jsme měly náskok do sprchy J). Nicméně horní hřiště bylo podmáčené, a tak jsme k nelibosti většiny z nás musely nastoupit na umělku. Soupeřem nám dnes byl Máteřov, který díky našemu ne zcela vydařenému podzimu je v tabulce před námi.   

První šance zápasu patřila nám. V 6´ po dobře sehraném rohovém kopu na krátko mezi Janderovou a Němcovou přichází centr do vápna, kde ho sráží Syrová P. do brány. Golmanka domácích si však připisuje první úspěšný zákrok. V 9´ rozehráváme od brány, k míči se ale více derou hosté a střílí úvodní branku utkání – 0:1. Ve 22´ hosté útočí po pravé straně, dostávají se do zakončení, střelu z úhlu kryje Šlégrová. Ve 25´ Janderová rozehrává rohový kop, ve vápně nachází Němcovou, ta však místo hlavičky, jde do míče tělem, a zahazuje tak šanci na vyrovnání. Ve stejné minutě hosté útočí, včasným výběhem z brány Šlégrová zastavuje jejich akci. V 31´ Nedvědová vysokou střelou dostává míč k bráně, kde bojuje Boudová a vytváří si tak šanci, ze které pro nás získává alespoň roh. Ten bohužel nevyužíváme.

O poločase přichází první střídání jak naše (↑Hermanová, ↓Syrová K.), tak hostů. V 58´ hosté opět střídají. V 59´ Nedvědová ze střední vzdálenosti střílí těsně vedle, ale pokus to byl hezký J. Následujících pár minut patří hostům. Nejprve v 63´ nastřelují břevno. V 66´ pak po našem zaváhání jde soupeřka sama na bránu, dobře chytající Šlégrová ale ještě likviduje její šanci. V 67´ už ale nestačíme na rohový kop, kdy soupeř je důraznější v našem vápně a zvyšuje tak na 0:2. V 70´ přichází naše druhé a střídání (↓Dostálová, ↑Kaválková). V 75´ rozehráváme přímý kop, který Nedvědová prodlužuje a Syrová P. dává náš první GÓÓÓL!!! 1:2 To nás povzbudilo a následné minuty patřily nám. Bohužel ani v těch jsme se nevyvarovaly chyb a po nedorozumění na hranici velkého vápna a neschopnosti si zařvat, kdo bere míč, dostáváme další gól – 1:3. Naděje na vyrovnání se ale stále držíme a hra se odehrává prakticky pouze na soupeřově polovině. V 85´ Renzová získává míč a střílí na 2:3.

Chuť ke hře jsme dostaly, přišla ale bohužel pozdě, a tak musíme konstatovat, že dobře odehraných cca 15 minut ze zápasu prostě k výhře nestačí L. Příště snad odehrajeme utkání s takovýmto nasazením celých 90 minut. Velký dík patří fanouškům, kteří se nenechali počasím odradit, přišli nás povzbudit a po většinu zápasu je bylo slyšet J.