Muži ve Slatiňanech 16.9.2017

   16.9.2017      6.Kolo  Tapnet Krajský přebor

 

TJ SPARTAK SLATIŇANY - FK AGRIA CHOCEŇ

    3 : 0  ( 2 : 0 )

 

Sestava:                                       

Gerčák L.

Krejza L. Pirkl T.  Fogl B. Lebeda F. 

Kubíček D.(83´Sklenář D.) Kubový M.(88´Zachař J.) Holec I. Hanus A. (45´Šafek D.)

Sršeň M.   Myšák L.(C) 

                                                

Branky:

Žluté karty : Hanus A.,Krejza L..

 

Sobotní zápas za spíše už podzimního počasí jsme odehráli na půdě silného soupeře ze Slatiňan. Domácí tým vstoupil do utkání s jasným cílem vyhrát a nedat nám žádnou možnost bodovat.Po řadě možností domácí tým v 7´rychlou kombinací po pravé straně našel skulinu v naší obraně a otevřel skóre utkání 1:0.Ve 12´a 13´měli domácí další dvě šance ale Gerčák chytá. Naši hráči dali o sobě vědět ve 20´kdy se na levé straně uvolnil Sršeň který si navedl míč na střeleckou příležitost ale jeho slabé zakončení brankař domácích chytá.Domácí tým dál rychlou kombinací se snažil o šance a   

v 27´po zmatku v naší obraně první střelu domácích Gerčák vyráží,ale na dorážku už nestačí 2:0 pro domácí.V samém závěru poločasu se po souboji o míč zranil Hanus a..

Druhý poločas jsme začali lépe kdy ve 47´se do zakončení dostal Kubíček ale jeho střela šla nad.V 52´jsme po pravé straně kdy Šafek našel Myšáka a ten následně uvolnil Sršně ale jeho možnost domácí brankař chytá.V 59´po rozehraném rohu se do šance dostal Holec jeho střelu z 20 M domácí brankař vytáhl .Z následného rychlého proti útoku domácích po pravé straně střílený centr našel ve vápně útočníka domácích který ač byl tísněn tak se prosadil 3:0. Naši hráči dali o sobě vědět v 69´kdy Kubíček nacentroval a ten našel Myšáka ,ale jeho možnost brankař domácích vytěsnil mimo.V 74´se přes střed hřiště dostal do šance Sršeň ale jeho střela šla nad branku domácích. V 75´kdy Lebeda našel Šafka a ten na hranici vápna našel Myšáka ale jeho střelu opět brankař domácích chytá.Vzápětí měli dvě šance domácí,ale naštěstí jejich zakončení šlo mimo.Utkání se pak dohrávalo s náznaky šancí na obou stranách kdy více ze hry měli domácí tým.

Domácí vyhráli zaslouženě když dokázali proměnit své šance a naši hráči i přes zlepšeny výkon ve druhém poločasu nikoli.Za snahu i bojovnost patří naším hráčům poděkovat a věřit že další zápas bude bodově úspěšný.