Muži v Moravské Třebové 28.10.2017

          28.10.2017      12.Kolo  Tapnet Krajský přebor

 

                    

SKP SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ - FK AGRIA CHOCEŇ

    1 : 0  ( 0 : 0 )

 

Sestava:                                        

Gerčák L.

                                      Pirkl T.  Fogl B. Lebeda F.                                         

  Lňenička V.(68´Kubíček D.)  Kubový M. Krejza L. Holec I.(73´Šafek D.)  

Novotný M.(87´Prachař O.) 

Sršeň M.

Myšák L.(C) 

                                                     

                                                

Branky:

 

Žluté karty : 44´Lebeda F..

 

Sobotní zápas jsme odehráli v Moravské Třebové kde i přes nepříznivé počasí připravili travnatou hrací plochu. Do utkání jsme šli s cílem nic nes tratit a spíš potrápit domácí tým který v minulém kole porazil rezervu Chrudimi.

Domácí chtěli potvrdit roli favorita a hned od úvodu se nás snažili zatlačit do defenzivy a vstřelit branku.Domácí hráli přes rychlé výpady po stranách odkud směřovaly nebezpečné centry,když do toho z velkého tlaku přišli i standardní možnosti měla naše obrana dost práce,ale vše odvracela.Po úvodním tlaku jsme postupně vyrovnali hru a několikrát jsme se dostali do zakončení,ale brankaře domácích jsme moc neprověřili.

Spíš domácí tým po sérii rohu měl velkou šanci když trefili břevno.Do konce poločasu jsme vše zvládli.Druhý poločas začal znovu velkým tlakem domácích,ale od 50´jsme začali zvedat hlavu a postupně jsme se začali do nebezpečných šancí dostávat i my.

Do šance po přesné přihrávce se dostal Sršeň kterému na dvakrát s velkým štěstím zmařil domácí brankař.Do další šance se dostal Myšák když vystihl malou domů ,ale jeho střelu brankař vytěsnil mimo branku.Do dalších šancí se pak dostal Novotný když šel třikrát sám na brankaře jenže jeho zakončení domácí brankař vytěsnil vždy na roh.

Domácí přestali hrát přes střed hřiště a začali hrát nakopávané míče a snažili se sílou naší obranu přetlačit.Vše jsme zvládali ale v poslední minutě po nejhorším rozehrání rohového kopu domácích jsme dostali branku a to doslova v posledních vteřinách.

Rozhořčení některých hráčů po utkání bylo znatelné neboť v celém utkání a hlavně v druhém poločasu byla na našich hráčích vidět velká touha po bodech.Velká škoda neproměnění našich šancí které jsme si vypracovali.Za snahu a velkou bojovnost patří našim hráčům poděkování a více štěstí v zakončení.