Muži V Chrudimi 27.8.2017

          27.8.2017      3.Kolo  Tapnet Krajský přebor

 

SK CHRUDIM B - FK AGRIA CHOCEŇ

    4 : 1  ( 1 : 0 )

 

Sestava:                                        

Gerčák L.

Krejza L. Pirkl T.  Fogl B.( 39´Novotný M.) Lebeda F.  

Lněnička V. ( 58´Šafek D.) Kubový M.   Holec I. ( 74´Kubíčak D.) Sklenář D.( 46´Hanus A.)

Sršeň M.    Myšák L.(C)

                                                

Branky:    64´Sršeň M.

 

Žluté karty :    Holec I.,Krejza L.,Myšák L.

 

 

Nedělní dopolední zápas jsme odehráli v nedaleké Chrudimi, kde nás čekal kvalitní mladý celek. Domácí chtěli potvrdit svou kvalitu od samého začátku, kdy svou rychlostí se snažili ohrozit naší branku, ale naši hráči se snažili vše eliminovat a do ničeho nepouštět.

V 10´se domácím podařilo dostat centr do našeho vápna a přes velkou snahu odvrátit se míč dostal do naší branky 1:0. Hra domácích nás neustále svou rychlou kombinací zatlačovala na naší polovinu a přes několik šancí ze standardních možností nás neohrozili a naopak ke konci prvního poločasu jsme začali domácí ohrožovat i my. Ve 41´střelu Novotného domácí brankař vytěsnil na roh a ve 43´když rozehru domácích zachytil Novotný a přes Myšáka se ke střele dostal Sršeň jenž těsně minut domácí branku.

 

Do druhého poločasu jsme šli s cílem přečkat tlak domácích a pokusit se s utkáním něco udělat,jenže v 52´se z 25 M trefil domácí hráč který vymetl pravý horní roh naší branky 2:0. I po obdržené brance jsme se snažili ,ale v 57´po nedorozumění v obraně jsme dostali na 3:0. To že naši hráči utkání nevzdávají a chtějí s ním něco udělat bylo v 64´po kombinaci z pravé strany kdy Šafek našel Novotného který posunul na Sršně a ten prostřelil domácího brankaře 3:1. Naši hráči se snažili domácí více tlačit ,ale kvalita a rychlost nám moc možností nedávala naopak v 81´po centru zleva s domácí hráč naběhl mezi naše beky a rychle zakončil 4:1.Domácí tým polevil a utkání se dohrávalo    i když jsme se snažili tak i přes pěkné kombinace jsme se do zakončení už nedostali.

 

Domácí tým vyhrál zaslouženě, ale konečný výsledek neodpovídal průběhu hry. Našim hráčům patří za snahu a bojovnost poděkovat. Je třeba se připravit na další utkání, které hrajeme v Třemošnici s druhým celkem loňské sezóny.