Muži doma s Moravany 19.8.2017

 

          19.8.2017      2.Kolo  Tlapnet Krajský přebor

 

FK AGRIA CHOCEŇ – TJ Sokol MORAVANY

 

    1 : 2 n.p. ( 0 : 1 ) 4 - 5

                                           

 

Sestava:                                 

Gerčák L.

Pirkl T.  Fogl B. Lebeda F.

Hanus A.(74´Lňenička V.). Holec I.  Krejza L. Sklenář D.(68´Kubíček D.)

Sršeň M.

Myšák L.(C)  Voborník P.

                                                 

Branky: 47´Voborník P.

 

  Žluté karty: Voborník P.,Krejza L., Lebeda F.,Myšák L..


  První domácí zápas jsme doma hostili celek z Moravan, který v úvodním kole doma potrápil celek z Chrudimi.To že to nebude lehký zápas jsme se mohli přesvědčit od samého začátku kdy hosté nás zatlačili a během pěti minut rozehrávali 4x rohový kop. My jsme se hru snažili vyrovnat a měli jsme možnost dvou rohových kopů. Ve 20´jsme se dostali do velké šance když rozehrávku hostů zachytil svou houževnatostí Voborník, ale sám proti brankaři hostů neuspěl. Ve 22´měli velkou šanci hosté ale Gerčák vychytal.

Ve 24´se do šance dostal Mýšák ale zakončení bylo slabé. O minutu nato se opět dostal do šance Myšák a když překonal hostujícího brankaře tak před brankovou čarou hosté odkopli do bezpečí. Hra byla pak celkově vyrovnaná až do 33´kdy hosté rozehráli rohový kop a z bezprostřední blízkosti odrazem vstřelili vedoucí branku 0:1.Naši hráči se snažili o rychlou odpověď a v 35´střelu Sršně na dvakrát hostující brankař chytá. Do konce poločasu se už nic nestalo. Po přestávce jsme zvýšili snahu a ve 47´po vhazování se míč dostal až do vápna kde od sraženého Voborníka míč doputoval do sítě 1:1. Dostali jsme se do tempa a v 50´z pravé strany poslal ostrý centr Myšák ale na míč Sršeň nedosáhl.

V 57´přímí volný kop kdy se k hlavičce dostal Lebeda ale míč netrefil dobře a skončil mimo. Minutu na to sám Mýšák na brankaře ale neproměnil. Následně zahrozili hosté kdy po rohu šanci Gerčák chytá. V 72´šel sám Myšák udělal kličku brankaři a následoval pád rozhodčí odpískal pokutový kop a hostujícímu brankaři udělil žlutou kartu jenže Mýšák přistoupil k rozhodčímu a řekl že hostující brankář se ho nedotekl a pádu přidal, nato rozhodčí mu udělil žlutou kartu za nesportovní chování a hostujícímu brankaři kartu zrušil. Do konce zápasu jsme si vytvořili další šance a i hosté snažili ale žádná už nebyla proměněna utkání skončilo v hrací době 1:1 a šlo se na pokutové kopy. Po třech sériích jsme vedli 3:1 ale po pěti sériích to bylo 3:3.Rozhodla sedmá série kdy hosté dali a Pirklovu střelu hostující brankař vytáhl na tyč 3:4. Druhý bod brali hosté my jsme doplatili na neproměňování šancí. Klukům nelze snahu upřít dali do utkání vše jen to střelecké štěstí není nám nakloněno, Musíme se připravit na další utkání kdy zajíždíme na horkou půdu do Chrudimi.