Muži doma s Lanškrounem 4.11.2017

          4.11.2017      13.Kolo  Tapnet Krajský přebor

 

 FK AGRIA CHOCEŇ – FO LANŠKROUN

    2 : 1 n.p. ( 1 : 1 )

 

Sestava:                                        Gerčák L.

                                   Pirkl T.  Fogl B. Lebeda F.  

                                                      Krejza L.

                Lněnička V.( 69´Novotný M.) Holec I.  Kubový M.

                                                   Sršň M.

                         Kubíček D.(81´Šafek D.) Myšák L.(C)             

                                                

Branky: 35´Lněnička V..

 

Žluté karty : 31´Gerčák L.,43´Holec I., 56´Lebeda F., 72´Krejza L..

 

V sobotu za pěkného slunečného odpoledne jsme hostili celek z Lanškrouna.Naši hráči chtěli navázat na sice smolný ale kvalitní výkon z Moravské Třebové. Od samého úvodu jsme se snažili hrát aktivně. V 9´ po kombinaci na levé straně byl uvolněn Myšák jeho střelu hostující brankař vyrazil před sebe a následnou dorážku Kubíčka vytěsnil na roh.

Po rozehrání se hosté dostali před naše vápno a střela Savyče skončila na břevnu.

V 16´rozehrání standardní situace se k hlavičce dostal Myšák a jeho hlavička skončila těsně mimo.V 21´přímí volný kop rozehrál Holec a brankař hostů na dvakrát chytá.

V 24´po rohu se dostal Lebeda k hlavičce která skončila těsně nad.V 38´jsme se dočkali když dostal do uličky Myšák ten obešel brankaře a od brankové čáry našel nabíhajícího Lněničku který proměnil 1:0. Dál jsme se snažili o další branku,ale v 43´je na nás odpískaná penalta a hosté následně proměnili 1:1 tak i skončil první poločas.

Po uklidnění v kabině šli naši hráči do druhého poločasu se s nepřízní porvat a vybojovat domácí výhru.

Hoste spíš po celý druhý poločas spoléhaly na brejky a se snahou kouskovat hru což se jim dařilo i s přispěním nepřízní osudu.Do větších šancí jsme se dostávali hůře a nepřesnost osudu nám nepomohla i když na druhé straně by to bylo odpískáno. Do pár šancí jsme se nakonec dostali a hlavně v 87´po pravé straně uvolnili Šafka který krásně nacentroval míč na Myšáka který z voleje přestřelil.Utkání skončilo remízou a šlo se na pokutové kopy.V nich jsme konečně byli úspěšní a druhý bod zůstal doma.Našim hráčům za přístup k utkání,bojovnost a touhu jít za vítězstvím patří poděkování.