Mladší přípravka na turnaji v Řetové 28.9.2013

 

Mladší Přípravka                      
Datum:     28.9. 2013              
Pořadatel turnaje: Řetová    
Umístění v turnaji: 3. místo    
                           
Choceň - Č.Třebová B 19 : 0 ( 10 : 0 ) branky: Tupec 8x, Kroulík 4x, Šeda 2x, Nedvěd, Matějka, Šmerda, Vítek, Martinec
  - Němčice   0 : 5 ( 0 : 2 ) branky:  
  - Č.Třebová A 8 : 0 ( 3 : 0 ) branky: Šeda 3x, Nedvěd 2x, Kroulík 2x, Vítek
  - Řetová   3 : 3 ( 1 : 2 ) branky: Tupec 2x, Kroulík
        (3:4 na penalty)      
                           
Sestava: Martinec Jiří, Nedvěd Patrik, Tupec Leoš, Vítek Milan, Šmerda Samuel, Šeda Josef, Matějka Ondřej, Kroulík Marek
                           
Průběh turnaje:                      
 

Na turnaj do Řetové jsme odjeli silně oslabeni, když nám z důvodu nemoci chyběli Jan Mošner, Petr Opařil, Adam Šír a náš jediný brankář Jáchym Slovák. Po domluvě s klukama jsme se rozhodli, že každý kdo bude mít chuť vyzkoušet si post brankáře odchytá jeden poločas.

V pvním zápase proti České Třebové B se do branky postavil Milan Vítek a ve druhé půli Patrik Nedvěd. Oba svou premiéru v báně zvládli na jedničku a ani jednou neinkasovali. V tomto zápase jsme se rychle ujali vedení, když hned v úvodu střelou pod břevno skórova Nedvěd Patrik a postupně se trefili všichni zúčastnění. Zápas jsme zaslouženě vyhráli 19:0.

Ve druhém zápase nám již stabilně dobře chytající brankář Jáchym Slovák chyběl daleko více, ikdyž se svého úkolu zdatně chopili Marek Kroulík i Samuel Šmerda. Proti týmu Němčic jsme hráli herně vyrovnanou partii, avšak bez střeleckého úspěchu ... Nakonec jsme podlehli 0:5.

Třetí zápas v turnaji proti domácímu týmu Řetové byl zároveň zápasem o druhé místo a do branky se postavili Pepa Šeda a Milan Vítek. Do vedení nás poslal pěknou střelou Leoš Tupec. Soupeř však rychle srovnal a do poločasu přidal ještě jeden gól. Ve druhé půli rychle vyrovnal Marek Kroulík. Řetové se však podařilo vstřelit ještě jednu branku. Když už to vypadalo, že nás tento soupeř poprvé v sezoně porazí, vyrovnal v poslední minutě Leoš Tupec. Následovali pokutové kopy, ve kterých jsme soupeři podlehli. Za Choceň skórovali Leoš Tupec, Marek Kroulík, Patrik Nedvěd.

Poslední zápas turnaje nás čekal soupeř z České Třebové A, kterého jsme herně zcela přehrávali. Po třech brankách Pepy Šedy, dvou Patrika Nedvěda, dvou Marka Kroulíka a jedné Milana Vítka jsme zaslouženě zvítězili 8:0. Zápas tentokrát odchytal Ondra Matějka.        trenér, Pavel Nedvěd