Mladší přípravka na turnaji v Lanškrouně 15.9.2013

 

Mladší Přípravka                      
Datum:     15.9. 2013              
Pořadatel turnaje: Lanškroun    
Umístění v turnaji: 2. místo    
                           
Choceň - Řetová   4 : 1 ( 3 : 1 ) branky: Mošner, Kroulík, Opařil, Tupec
  - Lanškroun 2 : 6 ( 1 : 3 ) branky: Mošner, Tupec
  - Č.Třebová 13 : 0 ( 6 : 0 ) branky: Tupec 4x, Nedvěd 2x, Opařil, Šmerda, Šír, Kroulík, Mošner, Matějka, Martinec
               
                           
Sestava: Slovák Jáchym, Kroulík Marek, Martinec Jiří, Nedvěd Patrik, Tupec Leoš, Vítek Milan, Šeda Josef, Šmerda Samuel, Opařil Petr, Matějka Ondřej, Šír Adam, Mošner Jan
                           
Průběh turnaje:                      
 

V prvním utkání turnaje jsme nasoupili proti týmu Řetové. V zápase jsme se rychle ujali vedení, kdy se krásně trefil Jan Mošner. Celý první poločas se odehrával v naší režii, když další branky přidali Kroulík Marek a Opařil Petr. V závěru poločasu se podařilo hráčům Řetové vstřelit čestnou branku. Po změně stran jsme měli stále více ze hry a jen díky dobře chytající golmance soupeře se nám podařilo již jen jednou skórovat střelou Leoše Tupce.

Ve druhém utkání nás čekal tým Lanškrouna, který bohužel nenastoupil s hráči, kteří hrají tuto soutěž, ale s "A" týmem který je složen výhradně hráči r.2005, kteří hrají krajský přebor. O to milejší překvapení však bylo se dívat na naše malé fotbalisty, jak místy hrají zcela vyrovnanou hru. Avšak věkový rozdíl byl nakonec znát, kdy jsme podlehli soupeři 2:6. Za Choceň skórovali Jan Mošner a Leoš Tupec.

V posledním zápase jsme se střetli s týmem České Třebové. Zápas jsme zcela herně ovládli a výsledek 13:0 hovoří za vše. Naše branky vstřelili Tupec Leoš 4 X, Nedvěd Patrik 2 X a po jednom Marek Kroulík, Jan Mošner, Petr Opařil, Jiří Martinec, Samuel Šmerda, Adam Šír a Ondra Matějka.

Závěrem je potřeba poděkovat všem dětem za předvedenou hru, což jistě ocenili naši fanoušci, kteří se málem nevešli ani do autobusu a vytvořili našim hráčům výbornou fotbalovou atmosféru, když po posledním zápase tribuna skandovala " Hoši děkujem".                    Trenér, Nedvěd Pavel.