Mladší přípravka na turnaji v Chocni 27.10.2013

 

Mladší Přípravka                      
Datum:     27.10. 2013              
Pořadatel turnaje: Choceň    
Umístění v turnaji: 2. místo    
                           
Choceň - Řetová   3 : 3 ( 0 : 1 ) branky: Matějka, Opařil, Mošner
        (10:7 na penalty)    
  - Luková   2 : 2 ( 1 : 2 ) branky: Tupec, Martinec
        (2:3 na penalty)    
  - Č.Třebová 25 : 0 ( 13 : 0 ) branky: Nedvěd 5x, Mošner 4x, Šmerda 3x, Opařil 3x, Tupec 3x, Martinec 2x, Matějka, Vítek, Zach, Šeda, Trkal
               
Sestava: Slovák Jáchym, Martinec Jiří, Nedvěd Patrik, Tupec Leoš, Vítek Milan, Šmerda Samuel, Šeda Josef, Matějka Ondřej, Mošner Jan, Zach Tomáš, Trkal Jakub, Opařil Petr
Průběh turnaje:                      
 

V posledním podzimním turnaji jsme jako první změřili síly s týmem Řetové. Celý zápas byl herně vyrovnaný a nabídl několik pěkných kombinačních akcí na obou stranách. Po brankách Ondry Matějky, Péti Opařila a Honzy Mošnera skončil zápas 3:3 a rozhodnout musely pokutové kopy, ve kterých jsme jasně zvítězili, když penaltu proměnili Jirka, Leoš, Sam, Pepa, Ondra, Jenda, Tom, Kuba, Jáchym i Patrik.

Druhý zápas v turnaji proti favorizované Lukové, které jsme v minulých zápasech většinou vysoko podlehli, byl herním vrcholem našich malých fotbalistů. V zápase byly z naší strany k vidění krásné kombinační akce zakončené góly Leoše Tupce a Jirky Martince. Soupeř nás dokázal přehrát vždy jen individuálně díky velkému věkovému rozdílu a tak výsledek 2:2 považuji za velký úspěch ... v následujících pokutových kopech jsme podlehli 2:3, když za Choceň skórovali Sam Šmerda a Jáchym Slovák.

S podzimní částí sezony jsme se rozloučili jednoznačným vítězstvím 25:0, když našim soupeřem byl tým České Třebové A. Jsem rád, že se v zápase opět prosadili všichni zúčastnění hráči a tým dokázal, že se snaží hrát kombinační kolektivní hru a nespoléhá, jak je tomu často vidět u jiných týmů, na jednotlivce. Za Choceň v tomto zápase skorovali Nedvěd Patrik 5x, Mošner Jan 4x, Šmerda Samuel 3x, Opařil Petr 3x, Tupec Leoš 3x, Martinec Jiří 2x a po jednom gólu Ondra Matějka, Milan Vítek, Tomáš Zach, Pepa Šeda a Jakub Trkal.

Závěrem je potřeba poděkovat nejen všem dětem, ale i rodičům, kteří v průběhu podzimní sezony vytvořili minimálně stejně dobrou partu jako již dlouhodobě mají naši malí fotbalisté.     

trenér, Pavel Nedvěd