Mladší přípravka - mistrovský turnaj Choceň 7.9.2013

Mladší Přípravka                      
Datum:     7.9. 2013              
Pořadatel turnaje: Choceň    
Umístění v turnaji: 2. místo    
                           
Choceň - Žamberk   2 : 5 ( 0 : 3 ) branky: Opařil 2x
  - Lanškroun 4 : 3 ( 0 : 0 ) branky: Tupec 2x, Kroulík, Šeda
  - Jiskra 2008 2 : 2 ( 1 : 1 ) branky: Mošner, Tupec
        (3:1 na penalty)      
                           
Sestava: Slovák Jáchym, Kroulík Marek, Martinec Jiří, Nedvěd Patrik, Tupec Leoš, Vítek Milan, Šeda Josef, Šmerda Samuel, Opařil Petr, Matějka Ondřej, Šír Adam, Mošner Jan
                           
Průběh turnaje:                      
 

V prvním utkání jsme rychle prohrávali o tři branky ( vstřelil je kapitán soupeře narozený 2004 a tudíž by již v této kategorii neměl nastupovat). Ve druhém poločase se hra vyrovnala a dokonce jsme vstřelili i dvě pěkné branky, které dal Péťa Opařil.

Ve druhém utkání jsme soupeře herně přehrávali, ale v prvním poločase pouze bez gólového úspěchu. V druhé půlce jsme třikrát po sobě rychle inkasovali, ale klukům se podařilo zvrátit utkání ve svůj prospěch. Dvakrát se trefil Leoš Tupec, jednou Marek Kroulík a svoji první brankou rozhohodl utkání Pepa Šeda.

V posledním zápase jsme dokázali opět hrát se soupeřem vyrovnanou hru a až do poslední chvíle jsme drželi těsné vedení. Bohužel po naší chybě jsme v závěru inkasovali na 2:2 a následovali pokutové kopy. V těch jsme jednoznačně zvítězili 3:1 i díky dobře chytajícímu Jáchymovi. Trefili se Leoš Tupec, Marek Kroulík a Jáchym Slovák.

V nové sezoně jsme sice stále ještě nejmladším týmem, ale kluci již dokážou hrát se soupeři vyrovnaná utkání a vítězit.  Je to historicky nejlepší úspěch našich nejmenších fotbalistů.